SALA ZERO

Sala Zero és la seu de la programació del RADAR PALMFEST

 
Sala Zero és la sala de concerts de referència a la demarcació de Tarragona. Situada al cor de la ciutat de Tarragona i amb un equipament ideal per a concerts amb garantia de professionalitat i excel·lència en el resultat, gràcies a l’experiència de més de 15 anys de funcionament. Pel seu escenari han actuat grups de renom nacional i internacional com Raimundo Amador, Mishima, Toreros Muertos, Albert Pla, Muchachito, Reincidentes, Bigott, Eilen Jewel, Los Coronas, Jeremy Jay o French Films, entre altres.

Sala Zero compte amb un equipament amb llicència completa de sala de concerts i espectacles al centre de la ciutat de Tarragona, al carrer Sant Magí n º12, just al costat de les ruïnes del Teatre Romà.

L’accés a la sala es pot fer a peu pel carrer Sant Magí i també pel carrer Cartagena, constituint aquests últim l’accés habilitat per a càrrega i descàrrega d’equips i backline d’artistes.

Amb una capacitat de 400 persones, Sala Zero és un equipament perfecte per als promotors que busquen una sala de concerts preparada per a directes tant de grups emergents com d’artistes consolidats, assegurant una qualitat tècnica sense competència, tant en equipament tècnic com en equip humà , amb una àmplia experiència en la producció de concerts i altres esdeveniments.
Des de l’any 2012, Sala Zero està dirigida pel mateix equip humà que organitza activitats musicals professionals com PALMFEST , el festival de música independent de referència al territori, factor que assegura d’aquesta manera una garantia d’èxit en la producció dels seus esdeveniments musicals, festes i presentacions.

Com arribar? Fes clic aquí per veure com venir a la sala a peu, amb cotxe, tren o bus.

 

salazero

 

Sala Zero es la sede de la programación del RADAR PALMFEST

 

Sala Zero es la sala de conciertos de referencia en la demarcación de Tarragona. Situada en el corazón de la ciudad de Tarragona y con un equipamiento ideal para conciertos con garantía de profesionalidad y excelencia en el resultado, gracias a la experiencia de más de 15 años de funcionamiento. Por su escenario han actuado grupos de renombre nacional e internacional como Raimundo Amador, Mishima, Toreros Muertos, Albert Pla, Muchachito, Reincidentes, Bigott, Eilen Jewel, Los Coronas, Jeremy Jay o French Films, entre otros.

Sala Zero se compone de un equipamiento con licencia completa de sala de conciertos y espectáculos en el centro de la ciudad de Tarragona, en la calle Sant Magí n º 12, justo al lado de las ruinas del Teatro Romano.

El acceso a la sala se puede hacer a pie por la calle Sant Magí y también por la calle Cartagena, constituyendo estos último el acceso habilitado para carga y descarga de equipos y backline de artistas.

Con una capacidad de 400 personas, Sala Zero es un equipamiento perfecto para los promotores que buscan una sala de conciertos preparada para directos tanto de grupos emergentes como de artistas consolidados, asegurando una calidad técnica sin competencia, tanto en equipamiento técnico como en equipo humano , con una amplia experiencia en la producción de conciertos y otros eventos.
Desde el año 2012, Sala Zero está dirigida por el mismo equipo humano que organiza actividades musicales profesionales como PALMFEST , el festival de música independiente de referencia en el territorio, factor que asegura de esta manera una garantía de éxito en la producción de sus eventos musicales, fiestas y presentaciones.

Cómo llegar? Haz click aquí para ver cómo venir a la sala a pie, en coche, tren o bus.